Over Hondenuitlaatservice Hond & Welzijn Westland

Bent u op zoek naar een hondenuitlaatservice in het Westland en omstreken, dan is Hondenuitlaatservice Hond & Welzijn Westland uw aangewezen uitlaatservice. Ik haal iedere dag met alle liefde de hondjes op met mijn bus om ze vervolgens lekker uit te laten in de natuur, waar de honden zoveel mogelijk los en vrij kunnen ravotten.

Op dit moment haal ik honden op in De Lier, Naaldwijk, Honselersdijk, Poeldijk, Kwinstheul, Wateringen, Maasdijk, Schipluiden en Maasland.

Over amber

Mijn naam is Amber Kersch en ik ben 28 jaar. In 2016 heb ik mijn masterdiploma Orthopedagogiek behaald aan de Universiteit van Leiden. Na mijn studie heb ik gewerkt als ambulant begeleider van mensen met een autisme spectrum stoornis. Tijdens dit werk had ik echter het gevoel dat er iets miste. Na veel nadenken kwam ik erachter dat het werken met dieren (of de combinatie van mensen en dieren) iets was waar ik echt voor wilde gaan.

Mijn hele leven heb ik al een passie voor dieren, waarbij het contact met honden mij vooral erg goed af gaat. Ik ben opgegroeid met verschillende honden, allemaal asiel- of herplaatsingshonden, en heb inmiddels zelf ook een hond. Mijn hondje heet Lela ze is ongeveer 4 jaar oud en komt uit een asiel in Spanje. Omdat binnen mijn studie de focus veel heeft gelegen op het ondersteunen bij het hebben van een zo gelukkig mogelijk leven voor cliënten en omgeving is dit ook mijn doel voor dieren. Ik heb meegelopen met twee verschillende hondenuitlaat- en opvangservices. Hier heb ik veel van geleerd en heb ik ervaring opgedaan met honden van verschillende rassen, leeftijden en gemoedstoestanden. Daarnaast heb ik veel research gedaan over hondenpsychologie. Ik ben er achter gekomen dat dit is waar ik blij van wordt en doe het dan ook met heel veel plezier.

Ongeacht het weer loop ik vijf dagen in de week met roedels wisselend in samenstelling en grootte. Als u interesse hebt kom ik eerst vrijblijvend voor een intakegesprek. Hierbij worden de eigenschappen van de hond besproken en de mogelijkheden die ik als uitlaat-/ opvangservice bied. Als u positief bent wordt er een gratis proefwandeling ingepland om onder andere te kijken hoe de hond op de groep reageert. Als alle partijen tevreden zijn kunnen de contracten ondertekend worden en kan ik officieel beginnen. Ik plaats foto’s van wandelingen op facebook en zal regelmatig een update sturen over hoe het gaat. Ik werk graag met een laagdrempelige manier van communiceren en sta altijd open voor vragen en opmerkingen. Zolang het ervoor zorgt dat u en uw hond  tevreden zijn hoor ik graag wat ik nog meer kan doen!

Volg hondenuitlaatservice Hond & Welzijn op social media!

Onze hondenuitlaatservice werkt in Rijswijk, Loosduinen, Scheveningen, Den Haag en het Westland

Tarieven

 

Tarieven Uitlaatservice

Strippenkaart

10 strippen € 135,-

20 strippen € 260,-

 

Tarieven opvang

Dagopvang incl uitlaatservice € 22,50 p.d.

Vakantieopvang € 27,50 p.d.

 

 

Extra Mogelijkheden

Dag- en Vakantieopvang
Flexibele uitlaatservice