Tarieven Hondenuitlaatservice & Hondenoppas Den Haag e.o.

Strippenkaarten uitlaatservice

10 strippen: € 135,-
20 strippen: € 260,-

Tarieven Dagopvang / Hondenoppas

Losse dagopvang €22,50 per dag
1 keer per week € 90,- p.m.
2 keer per week € 180,- p.m.
3 keer per week € 270,- p.m.
4 keer per week € 360,- p.m.
5 keer per week € 400,- p.m.

Tarieven Vakantieopvang

€ 27,50 per dag
€ 192,50 per week
€ 385 per 2 weken

De Hondenuitlaatservice

Jouw hond heeft de tijd van zijn leven bij ons! Bij de hondenuitlaatservice zijn de wandelingen met meerdere honden ideaal om lekker te rennen, spelen en socializen. De hond krijgt de beweging die hij nodig heeft, maakt vrienden en kan écht zijn energie kwijt.

Wij halen de honden op in Den Haag, Scheveningen, Rijswijk en het Westland en wandelen met de uitlaatservice door het bos, over het strand en door de polder.
Na de wandeling brengen wij de honden weer thuis.

De Hondenoppas, Dagopvang en Vakantieopvang

Wij bieden huiskameropvang voor de hond. De hond draait dus gewoon mee met het gezin, krijgt knuffels, we spelen samen en gaat wandelen met de hondenuitlaatservice.
Wij zorgen er voor dat de hond op zijn gemak is en graag naar de hondenoppas gaat!

Wij brengen regelmatig onze honden bij de opvang als we op vakantie gaan. Daan heeft een goede kijk op de honden en dat vind ik erg belangrijk omdat elke hond anders is.
Ik kan iedereen aanraden om eens contact op te nemen als je oppas op je hond zoekt.

Marco Boon

Mijn hond Tara is al 6 jaar bij Daniëlle, en natuurlijk sinds een paar jaar ook bij Pieter. Tara vind het geweldig, lekker wandelen, zwemmen (is een labrador) en soms ook nog logeren. De uitlaatservice is betrouwbaar, dagen dat er niet gelopen wordt, worden ruim van te voren gecommuniceerd en de auto’s met de speciale kooien zijn veilig voor dier en mens. Met een gerust hart vertrouw ik mijn hond aan Daniëlle toe.

Julia Broker